Guestbook


 Name *
 Email
 Website
 Text *
* Required

Anti-spam measures
Please insert the letter and number combination into the text field before submitting the guestbook entry.
captcha

(28)
>
(28) wolfgang
Mon, 15 May 2017 21:27:19 +0000

enjoyed your side and tell friends!
thänks

(27) GaryArch-Image
Sat, 30 April 2016 22:15:50 +0000

Came here via UER after seen your shot of 20k under the sea attraction. Not only is the photography amazing, I loved the write up. On the swimming pool building, very cool, would have loved to see more. I am amazed at how HUGE the building is as compared to how small the pool looked.

Any take care and keep shooting!
Be well and be safe!
Gary

(26) Marloes
Tue, 5 April 2016 20:48:36 +0000

Ik ben afgelopen zondag naar Scheveningen geweest en dus ook op de pier. Ik had dit eiland nog nooit eerder gezien en het trok gelijk mijn aandacht. Mijn vader vertelde dat hij nog in de attractie zelf is geweest en hij vroeg zich af of de attractie er nog zou zijn. Ik bleef er maar aan denken en ben toen op zoek gegaan naar foto's van het eiland en de attractie, maar vond niks. Toen was is specifiek naar de naam gaan zoeken en vond ik deze site. Ik was zeer onder de indruk, want deze onderwerpen boeien me zeer! Dat er naast een restaurant zoiets nog is waar niemand weet van heeft... Jammer dat het dit jaar gesloopt gaat worden. Bedankt voor deze prachtige foto's!
Geweldig om te horen Marloes, bedankt voor je berichtje!


(25) Tonny
Thu, 10 March 2016 15:19:57 +0000

Hoi Bas,

Complimenten voor je website.
Wat een geweldige schitterende foto's maak je. Super!!!!!!
Daar kan ik nog heel wat van leren. Je legt het gevoel in een foto. Waanzinnig mooi (Y)

Groetjes Tonny

(24) Alex
Mon, 28 December 2015 12:28:14 +0000

Beste Bas,

Kicke site man! Mooie locaties ook! Ik zag op UN dat je inmiddels JS ook hebt ontdekt. Als je nog een keer terug gaat moet je zeker de kelder een keer aantikken. (neem wel kaplaarzen en een lamp mee)!

Gr. Alex

Hey Alex, bedankt! Ik kende 'm al heel lang maar had te lang gewacht en toen zat de antikraak er ineens in. Heel blij dat ik 'm dus eindelijk kon zien. Ik zag de kelder op je foto's, echt mooi! Nu helaas helemaal onder water(23) Slartibartfast
Tue, 29 September 2015 23:55:58 +0000

Ik was van het weekend op het festival aan de pier. Daar trok het metalen gebouw niet alleen mijn aandacht, maar als een magneet moest ik er naar toe. Diep in de nacht met alleen een smartphone als verlichting zag ik mijn kans en sneakte naar binnen. Niet wetende wat ik daar aan zou treffen ging ik verder en dieper het gevaarte in. Een onderzeeër, octopus.. WTF! Had geen idee waarin ik beland was. Later maar even gegoogled en uiteindelijk via jouw site werd het me pas duidelijk wat ik gezien had. Mooie foto's! Beter dan de smartphone kiekjes die ik gemaakt heb...

ps het is echt gevaarlijk daar en ben blij er alleen met wat kleerscheuren vanaf gekomen te zijn...

Wat tof dat je er nog in bent gekomen! Ik had het zelfde 'WTF' moment toen ik er voor het eerst naar binnen liep. Het is inderdaad linke soep, ben toen een aantal keer door houten vloeren gezakt. Jammer dat het dit jaar gesloopt gaat worden.

-Bas(22) H leep
Sat, 26 September 2015 09:35:22 +0000

Super vet man, dat jij die dingen durft te bezoeken die niemand anders durft maar stiekem wel benieuwd naar is.

Zou eigenlijk in een soort tv programma moeten komen ofzo. Je kan natuurlijk niet zeggen waar de volgende bezoek is, maar ik ben er erg benieuwd naar!

(21) remco
Thu, 24 September 2015 17:58:31 +0000

Hoi bas,

Ze hebben het stalen eiland ingepakt in aluminiumfolie. Ben jij hier nog geweest? Ik kreeg geen toestemming :(

Het is voor een festival, een kunstenaar die van aluminium houdt. Zoiets had ik begrepen.

Hi Remco, ik zag het inderdaad. Heb ook nog geprobeerd toestemming te krijgen maar konden ze niet geven vanwege het vele asbest wat er in zit.

-Bas(20) Peter Heeres
Mon, 27 July 2015 11:58:37 +0000

Hee Bas,

Via jouw oma had ik gehoord over je website en de mooie foto's die jij maakt, en dacht bij mijzelf: Toch maar eens even kijken.
Ik ben nogal verbaasd over de onderwerpen die je kiest, maar ze zijn zeker de moeite waard om ze te bekijken. Je mag trots op jezelf zijn. Het lijkt wel alsof er een nieuwe stijl van fotografie is ontstaan. Een die wel heel bijzonder genoemd mag worden. Deze foto's lijken soms tot leven te komen. En dat voor iets wat eigenlijk dood is. Hopelijk mag je hiermee wereldberoemd worden, want het zijn echt prachtige foto's. Ik ben enorm onder de indruk, en hoop dat velen mij, met het bekijken van deze foto's zullen volgen.
Groeten Peter Heeres

Hallo Peter, bedankt voor de complimenten! Dat volgens jou de foto's soms tot leven lijken te komen vind ik nog het grootste compliment, die dynamische kant van de gebouwen probeer ik ook echt over te brengen. Grappig trouwens dat oma zo goed reclame maakt.

- Bas(19) Djoeke
Tue, 14 April 2015 09:22:51 +0000

Hi Bas, echt onwijs gave foto's. Ik heb zelf ook een fascinatie voor verlaten plekken en ben ook enorm geinteresseerd wat er gebeurde in den haag tijdens WWII. Laatst zag ik op instagram iemand die het terrein van het failliete Land van Ooit was opgekomen. Er staat daar blijkbaar nog een hoop te vergaan. Misschien een idee om daar te gaan fotograferen? groetjes

>